Om oss


Daniel Hamedin

Grunnlegger av Persepolis

Administrerende direktør Hamedin er en automasjons-ingeniør og handelsentusiast som jevnlig reiser mellom Europa og Iran.


Hamedin har over 15 år i det internasjonale markedet og reiser til de fleste deler av verden. Siden 2011 har han hatt fokus på Skandinavia og Midt-Østen som et marked. Hans erfaring omfatter salg, markedsføring, sourcing, kvalitetssikring og kontroll.

Hamedin har tidligere vært involvert i næringsmiddelindustrien, høyt prisede luksusvarer og miljøteknologi-industrien.​

 
Vårt firma

 

Persepolis er et norsk handel, konsultasjons, og rådgivningbyrå som arbeider med midtøsten, vestlige og asiatiske selskaper som ønsker å gjøre forretninger sammen.

 

Med godt over 20 års erfaring med og i de nevnte markedene er analyse og nettverksbygging for oss eller på vegne av klienter, vårt hovedverktøy. Samarbeid med vårt team betyr at du har tilgang til en veletablert infrastruktur og et bredt utvalg av kontakter. Vi kan lyse opp veien i dine tidlige dager i markedene, og samtidig ekspandere med deg etter hvert som din virksomhet vokser.

Hovedpoengene ved å bruke vårt firma som ditt verktøy er å være trygg, gjøre profitt, og bruke dine ressurser på andre nødvendigheter, fremfor å gå deg bort i de store markedene. Vi er for eksempel eksperter hva gjelder det iranske markedet.

 

Vi vil arbeide sammen for gjensidig lønnsomme kontrakter, og er sikker på at du vil bli glad for å ha valgt oss!