Tjenester

Vil du gjøre forretninger med Midtøsten, Europa eller Asia?

 

Asia, og spesielt midtøsten, er blant de raskest voksende økonomiene i verden, og gir deg mange muligheter til å skape en lønnsom virksomhet. Det er imidlertid utfordrende å drive handel med disse markedene, enten du skal kjøpe eller selge. Å «outsource» salg og arbeid via oss, som har reell erfaring i markedet, er en god måte å gjøre forretninger på. For å unngå tap av ressurser, må forretninger med og i Asia gjøres på en trygg, sikker og lønnsom måte. Her kan Persepolis forvalte disse utfordringene.

Å gjøre forretninger i disse markedene kan være både lønnsomt og spennende, men det kan også virke frustrerende og problematisk når du først begynner. Håndteringen av en helt annen forretningskultur krever noen justeringer i måten du nærmer deg dette markedet på. For å lykkes må du dedikere betydelige ressurser, tid og krefter. Å utvikle relasjoner er høyst nødvendig for suksess. Det er få snarveier, men med vårt eksisterende nettverk av forbindelser og relasjoner kan vi finne en tilpasset løsning.

Risikoanalyse og konsultasjon

Ved å velge oss i startfasen vil du kunne få fagkyndig støtte hele veien. Vi er i stand til å tilby en rekke støttetjenester som vil gjøre din virksomhet med/i Europa, Midtøsten og Asia ellers, mye enklere. Vi i Persepolis er spesialister på å oversette all informasjonsmateriale til engelsk, tysk, skandinavisk og persisk (farsi), samt å gi deg råd om regelverket som angår dine produkter og tjenester. Gjennom å tilby kontorfasiliteter, være med å møte kunder eller leverandører, vil du kunne være trygg på at du oppnår dine forretningsmål. Vi kan garantere vår fortsatte støtte hele veien.

Du vil kunne dra nytte av over 15 års erfaring innen internasjonal handel, med over 10 års spesialisering på å gjøre forretninger i disse markedene. Vi tilbyr praktisk, profesjonell veiledning, i tillegg til tjenester som hjelper bedrifter på alle nivåer. Vårt hovedmål er å utvikle deres virksomhet. Ja, det har en kostnad, men gevinsten av å bruke en erfaren konsulent er langt større. Man kan for eksempel unngå store kostnader relatert til juridiske spissfindigheter og opptak av diverse lisenser.

Hvordan Persepolis kan hjelpe deg

Vellykkede forretninger i/med de nevnte markedene handler om å bygge relasjoner og utvikle en forståelse av de svært ulike forretningskulturene. I tillegg kommer de språklige utfordringene. Engelsk blir brukt i disse markedene, men det som sies er ofte ikke det som menes. Dette kan skape misforståelser rundt f.eks. en kjøpsavtale. Med Persepolis og et erfarent team av flerspråklige bedriftsledere, sørger vi for at du har en veldig klar forståelse av hva som skjer.


Når du besøker en kjøper, en leverandør eller skal delta på en handels-messe, får du ikke bare med en tolk, men heller en rådgiver som har dine forretningsmål som prioritet. På slutten av en tur vil du ha en omfattende "kabal" av hva som er oppnådd og hva som klart bør gjøres videre.Her samarbeider du med noen som er ute etter langsiktig og vellykket vekst for virksomheten din.


Du kan dra nytte av et svært fleksibelt og bredt spekter av tjenester, for å dekke dine behov. I mange tilfeller vil dette være en skreddersydd tjeneste-program til din spesifikke forretningsmodell. Det spiller ingen rolle om du er en ny eller erfaren produsent på det internasjonale markedet, Tjenestene blir tilpasset dine behov.

Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon.

Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon.

Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon.